Έχασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο γκολ άβερεϊτζ και με κανένα τρόπο δεν ήθελε να δει να χάνει και το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς.
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού κατέκτησε την κούπα που έλειπε από τη συλλογή του, το κύπελλο υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου, επικρατώντας στον τελικό του Ναυτικού Όμιλου Λάρνακας με 14-7, σήμερα στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού. Η ομάδα του Κώστα Αντωνίου έδειξε από την αρχή του αγώνα ό,τι ήθελε πολύ αυτόν τον τίτλο και μπήκε μπροστά στο σκορ (5-3) το ημίχρονο, για να καταλήξει το παιγνίδι σε πάρτι για την ομάδα της Λεμεσού, που πανηγύρισε με την ψυχή της τον τίτλο της κυπελλούχου, στη δεύτερη συμμετοχή της σε τελικό. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, που αγωνίστηκε σε τελικό κυπέλλου για 9η φορά στην ιστορία του, πάλεψε το παιγνίδι και έμεινε κοντά στο σκορ, μέχρι το ημίχρονο, στη συνέχεια ωστόσο όταν ο αντίπαλος του ανέβασε ταχύτητα δεν μπόρεσε να του αντισταθεί. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ο Α. Ιωάννου και Στ. Ιωαννίδης με τρία γκολ. Ανατολίτης και Α. Λουκά πέτυχαν από δύο γκολ για την ομάδα της Λάρνακας. Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχους Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς, ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρεσβευτής του Fair Play Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα η ΟΠΑΠ Κύπρου και το συνδρομητικό κανάλι της Cablenet το οποίο μετέδωσε τον αγώνα ζωντανά.

Τα εφτάλεπτα: 2-3, 1-2, 3-4, 1-5.

Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Κεφαλάς Βασίλης): Ανδρέου Ρ., Μεσημέρης Α. (1), Κυριάκου Π., Ανατολίτης Α. (2), Κουσιάππας Π.., Χατζηλοίζου Α., Ιακώβου Ι., Πουλλίδης Α., Προδρόμου Γ. (1), Ζαχαριάδης Μ. (1), Μιχαηλίδης Θ., Σταματάκης Π., Μελετίου Μ., Λουκά Γ., Λουκά Α. (2)

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Αντωνίου Κώστα): Κονναρής Κ., Μοδέστου Α., Ιωαννίδης Ι. (2), Ιωαννίδης Ι. Στ. (3), Ιωάννου Φ. (2), Γεωργίου Ν., Μονιούδης Α. (2), Ιωάννου Α. (3), Σουρουλλάς Μ., Lashch O., Trusico A., Παναγιώτου Ν., Χαρτζιώτης Ρ., Κωνσταντίνου Χ., Κυριακίδης Ι. (2)