Ο Χουλιάν Κουέστα με την εμφάνισή του στο ματς του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό, έγινε ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας και τόνισε πως ανυπομονεί να φέρουν το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να προσθέτω στιγμές στην καριέρα μου με τον Άρη. Ήρθα πριν από έξι χρόνια σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη, που από την πρώτη μέρα μου έδωσε όλη την αγάπη της και τη βοήθεια για να ζήσω και να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Νιώθω πολύ περήφανος για τον σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν αυτά τα 6 χρόνια μαζί μου και όλους όσους με στηρίζετε συνεχώς στην ομάδα. Είμαι ένας από εσάς».