Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ενάντια στην ΑΕΚ και ο Γιάννης Κώτσιρας έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV, μιλώντας τόσο για το ματς της OPAP Arena, όσο και για το συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι σε τακτικό επίπεδο: «Σίγουρα η κάθε ομάδα θα έχει το πλάνο της. Εμείς θα έχουμε το δικό μας τακτικό κομμάτι, αλλά από εκεί και πέρα όπως ξέρετε στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση, ποιος θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, ποιος θα το θέλει πιο πολύ. Οπότε μένει να φανεί στο γήπεδο ποιος θα δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να πάρει το παιχνίδι η ομάδα του».

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση του από τέσσερις ομάδες: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για εμάς που το ζούμε από μέσα. Ασφαλώς είναι πολύ ωραίο και για εσάς και για το ελληνικό πρωτάθλημα να γίνεται αυτό. Μακάρι κάθε χρόνο να συμβαίνει αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα και ελπίζω στο τέλος ο καλύτερος και ίσως και ο πιο τυχερός να καταφέρει να το κατακτήσει».