Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανε ο Μπερνάρ στο πόδι για να διαπιστωθεί εάν οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο ματς του Παναθηναϊκού είναι κάτι το ανησυχητικό. Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» έδειξαν ότι δεν έχει αποκομίσει κάποιο πρόβλημα, δηλαδή, ένα τράβηγμα για το οποίο υπήρχε ανησυχία.

Έτσι, πλέον το μυαλό όλων πάει στη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως υποστήριξε ο ρεπόρτερ των πράσινων αύριο στην προπόνηση αναμένεται ο Βραζιλιάνος να συζητήσει με τον Φατίχ Τερίμ και σε συνδυασμό με την άποψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας θα αποφασισθεί τι θα συμβεί, με τις πιθανότητες -αυτή την χρονική στιγμή- να είναι μοιρασμένες για να παίξει.

Νωρίτερα, ο Τάσος Νικολογιάννης είχε μεταφέρει το ρεπόρταζ της ομάδας επισημαίνοντας ότι ήδη μετά το ματς με τη Λαμία το μυαλό όλων είναι στην ΑΕΚ. «Όλο το βάρος έχει πέσει ήδη στο ματς με την ΑΕΚ, αμέσως μετά το παιχνίδι και τη νίκη με τη Λαμία», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στον Παναθηναϊκό αυτό που λένε είναι ότι ο στόχος της ομάδας την Τετάρτη θα είναι μόνο η νίκη».