Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο. Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media, με την εξομολόγηση της Kate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο και θα υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία, προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία.

Από εκείνη τη μέρα, τα «ίχνη» της έχουν χαθεί, κάτι που έντεινε περισσότερο την ανησυχία, τόσο των Βρετανών πολιτών, όσο και ολόκληρου του πλανήτη. Ωστόσο, μια νέα ανάλυση από εμπειρογνώμονα Παλατιού, εξηγεί ποιες είναι οι θετικές ενδείξεις στην ανάρρωση της Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας William είχε αποφασίσει να κρατήσει μια απόσταση από τα βασιλικά του καθήκοντα, ώστε να σταθεί στη σύζυγό του και να μη λείψει στιγμή από το πλευρό της, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, επέστρεψε στη βασιλική ζωή με μια εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ της Αγγλίας την Πέμπτη, 18 Απριλίου, κάτι που ο βασιλικός εμπειρογνώμονας ερμηνεύει ως καλό σημάδι στην πορεία της ανάρρωσής της.

Είχε προηγηθεί βέβαια, μια έξοδος με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα George, σε ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Όλα αυτά, σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, είναι σημάδια πως η ανάρρωση της Kate, πηγαίνει καλά. Οι εμφανίσεις του πρίγκιπα William  έχουν σκοπό να σηματοδοτήσουν ότι η βασιλική οικογένεια επιστρέφει σε μια κατάσταση κανονικότητας.

ΠΗΓΗ: ALPHANEWS