Ο Γκρανίτ Τσάκα βρέθηκε σε μια ομάδα με την οποία «κούμπωσε», εισχώρησε σε ένα σύνολο που ήταν έτοιμο για το μεγάλο άλμα και με τη δική του συνεισφορά, έκανε τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν να τον χαρακτηρίσουν ως την πιο επιδραστική μεταγραφή τους!

Οι «ασπιρίνες» έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και συνεχίζουν τη φετινή σεζόν έχοντας μετρήσει 45 παιχνίδια δίχως ήττα! Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο αρνείται πεισματικά και κατηγορηματικά να ηττηθεί και αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία που θα τη ζήλευαν και τα μεγαλύτερα κλαμπ παγκοσμίως.

Ο Γκρανίτ Τσάκα θα ευγνωμονεί την ποδοσφαιρική του τύχη και μοίρα που το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη Λεβερκούζεν, αλλά πολύ περισσότερο θα του είναι ευγνώμονες οι άνθρωποι της ομάδας. «Είναι η πιο επιδραστική μεταγραφή μας.

Το 6άρι που ψάχναμε. Είναι θέση που καθορίζει τον ρυθμό και το στυλ παιχνιδιού. Είναι το πιο στρατηγικό σημείο. Είναι εκεί που ενώνονται όλα τα κομμάτια μιας ομάδας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Σιμόν Ρόλφες.