Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, αναφέρθηκε στο θέμα Μαρίνου Σατσιά, ενώ μίλησε και για τον Καμπρέρα.

Για την απομάκρυνση του προπονητή Μαρίνου Σατσιά: «Ήταν  μια απόφαση και των δύο πλευρών. Και ο ίδιος ο προπονητής και η πλευράς μα πρόσφεραν αρκετά ο ένας στον άλλο. Ο προπονητής είπε ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό, εμείς θέλαμε να αρχίσουμε προγραμματισμό και πάρθηκε η κοινή απόφαση να αποχωρήσει ο προπονητής. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και προπονητής, δουλευταράς και το μέλλον του ανήκει. Πήρε από τον Εθνικό, έδωσε πολλά στον Εθνικό και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι»

Τι συνέβη και προέκυψε αυτή τη εξέλιξη; «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Η πόρτα του Εθνικού δεν κλείνει για τον Μαρίνο. Ο προπονητής ήθελε να δει το δικό του καλό, η ομάδα το δικό της καλό και επαναλαμβάνω ότι αυτά συμβαίνουν. Είναι και θα παραμείνει φίλος του Εθνικού».

Για τον προγραμματισμό στον Εθνικό και τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ: «Έχουμε τον πρώτο λόγο για όλους τους παίκτες μας»

Και για τον Καμπρέρα;
«Ναι και για τον Καμπέρα. Υπάρχει ρήτρα αλλά το ποσό προτιμώ να μην το αναφέρω. Στόχος είναι να προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Πρόσφερε πολλά και τον θέλουμε»

Είναι ευχαριστημένος στο Δασάκι, θέλει να μείνει; «Όλοι είναι ευχαριστημένοι στο Δασάκι, τους παρέχουμε τα πάντα. Λίγες είναι οι ομάδες στην Κύπρο με τέτοιοι οικογενειακό κλίμα. Είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται εδώ».

Είστε αισιόδοξοι ότι θα μείνει ο Καμπρέρα; «Είναι δύσκολη υπόθεση, την χειρίζεται ο πρόεδρος. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για να παραμείνει στην ομάδα. Θέλουμε αν διατηρήσουμε το δίδυμο Καμπρέρα-Ηλία»