H E.N. Aθηένου και ο Cablenet Πανελλήνιος θα κοντραριστούν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον τελικό του  Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών στο Χάντμπολ, που θα γίνει την Παρασκευή (26/04), μετά την πρόκρισή τους από τα ημιτελικά σε βάρος του ΑΟ Αραδίππου και των CyView Λατσιών αντίστοιχα.

 

Πρώτη το εισιτήριο για τον τελικό πήρε η E.N. Aθηένου που κατέβαλε με δυσκολία την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Αραδίππου. Η νίκη της ομάδας της Αθηένου ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με 23-19, καθώς στο πρώτο μέρος υπήρχε η απόλυτη ισορροπία 11-11.

 

Έπειτα, ο Cablenet Πανελλήνιος μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κέρδισε με 35-34 την πρωταθλήτρια ομάδα των CyView Λατσιών. Το συγκρότημα της Λευκωσίας κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να αποκτήσει διαφορά πέντε γκολ, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με 21-16, ενώ στο 51’ προηγείτο με 33-27. Η ομάδα των Λατσιών αντεπιτέθηκε και κατάφερε στο 38’ να φέρει τον αγώνα στα ίσα 34-34, με τον Cablenet Πανελλήνιο να αναδεικνύεται τελικά νικητής με 35-34, μετά από τέρμα μισό λεπτό πριν από το φινάλε.

 

Στον τελικό της Παρασκευής, που θα γίνει στο στάδιο «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο, στις 19:30, η Ε.Ν. Αθηένου θα διεκδικήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο κυπέλλου και έκτο συνολικά στην ιστορία της, ενώ ο Cablenet Πανελλήνιος κυνηγάει το πρώτο τρόπαιο κυπέλλου.