Στην πρώτη θέση παραμένει η Μαριλένα Μακρή (ILCA6) μετά και τις τελευταίες ιστιοδρομίας στο Last chance Reggata στο Hyeres της Γαλλίας. Η Κύπρια ιστιοπλόος μας είχε μία δεύτερη και μία 12η θέση. Η 12η θέση ήταν η χειρότερη της και διαγράφεται με αποτέλεσμα να παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση.

Στα κατηγορία των iQFoil στις γυναίκες η Νατάσα Λάππα εξακολουθεί να διατηρεί πιθανότητες για να κλείσει θέση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Με την 10η θέση στην οποία τερμάτισε κατάφερε να προκριθεί στα Medal Series και εκεί θα παλέψει για να κερδίσει ένα από τα εισιτήρια που θα την οδηγήσουν το καλοκαίρι στη Γαλλία και στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στην 16η θέση (15η χώρα) και ο Ιάκωβος Χριστοφίδης είναι στην 27η θέση της γενικής κατάταξης.

Στο qualified nations Regatta ο Ντένις Ταραντίν στα Kite είναι στην 9η θέση και ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία ILCA7 κάλυψε μεγάλο χαμένο έδαφος και με δυο κούρσες στην 4η και 8η θέση ανέβηκε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.