Για την κατάκτηση του Youth League με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Χαράλαμπος Κωστούλας κατά την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών ανέφερε ότι ζει ένα όνειρο με τους συμπαίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως το ταξίδι που έζησε με τον αδερφό του θα έχει να το λέει για πάντα!

Όσα ανέφερε ο Χαράλαμπος Κωστούλας στο αεροδρόμιο:

«Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, είναι μαγικό, είναι ένα όνειρο που ζήσαμε όλοι μαζί ως μια οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Εσύ το έζησες με τον αδερφό σου: «Ναι κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή».

Ο πατέρας σου τι είπε; «Χαρούμενος, χαρούμενος πολύ ο πατέρας μας. Ηταν εκεί και μας θαύμαζε και εμάς κι όλη την ομάδα».

Η συμβουλή του μπαμπά; «Τίποτα, το άφησε πάνω μας. Μας εμπιστευόταν».

Την περίμενες αυτήν την εικόνα; «Ναι το περιμέναμε, από τα πρώτα λεπτά είχαμε μπει δυναμικά και πιστεύω αυτό άρμοζε σ’ αυτήν την εικόνα, ένα 3-0».

Για το αν το επιθετικό πνεύμα πηγάζει από τους προπονητές: «Ναι, είχαμε ένα πλάνο, ψάχναμε το γκολ, πιέζαμε ψηλά για το γκολ και αυτό φάνηκε».

Για τον Ελ Αραμπί που τους πήρε τηλέφωνο στα αποδυτήρια: «Μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία, μεγαλύτερη χαρά. Μας είχαν στείλει μηνύματα απ’ όλη την ομάδα πριν τον τελικό».

Ο Ελ Αραμπί είναι ένα από τα ινδάλματά σου; «Ναι, ναι φυσικά».

Τώρα όνειρο κι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και με την πρώτη ομάδα; «Μακάρι, μακάρι».

Υπάρχει και το ματς στο Μαρακανά: «Ναι, όνειρο κι αυτό, μαγικό γήπεδο. Το συζητάμε αυτό πριν από το ματς».

Είχες την καλύτερη θέση στο γκολ του Μπάκουλα. Πώς το έζησες; «Μαγικό… Στέφτηκα να κάνω εγώ το ψαλιδάκι, είδα ότι δεν την φτάνω και το άφησα».

Είσαι από τους μικρούς, θα έχεις την ευκαιρία του χρόνου και για το repeat: «Μακάρι, θα δούμε».