Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για την υποδοχή των παικτών από τους οπαδούς: «Ήταν όμορφα. Ήταν ωραία. Το να απολαμβάνεις την επιτυχία με τον κόσμο σου ήταν πραγματικά υπέροχο. Δικαιούμασταν να διασκεδάσουμε χθες αλλά τελειώνουν τα πανηγύρια. Θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον φίλο του Απόλλωνα που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στην κερκίδα. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Τώρα, γυρνώντας στην Πάφος ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Περίμεναν 1.000 την ομάδα, την αποθέωσαν και ήταν πολύ όμορφες στιγμές . Στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι κάτι που το θέλαμε ο τελικός, διψούσαμε. Οι παίκτες το απόλαυσαν και συμμετείχαν σαν μικρά παιδιά στη γιορτή. Μας βρήκε η νύχτα ενωμένους, σαν μία μεγάλη οικογένεια».
Αν σημαίνει κάτι παραπάνω αυτή η πρόκριση για την Πάφος FC: «Με το ότι πέρασε αυτή η ομάδα, με τις αδικίες με τα προβλήματα, είναι μία δικαίωση. Το να γιορτάζεις με τον κόσμο σου που σε αγκαλιάζει είναι κάτι το μοναδικό».
Για το ματς με τον Απόλλωνα και το γκολ του Τάνκοβιτς: «Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο ματς και μας τιμώρησε με το πέναλτι. Στη συνέχεια είχαμε την κατοχή αλλά δεν έγινε σπουδαίο παιχνίδι. Ίσως . Για να είμαστε ειλικρινείς όλοι αναμέναμε ότι θα πάμε στην παράταση αλλά αυτό το γκολ που πέτυχε ο Τάνκοβιτς ήταν πραγματικά απίστευτο. Βλέποντάς το ζωντανά δεν καταλάβαμε τι έγινε αλλά στην επαναληπτική προβολή φάνηκε πως ήταν ένα υπέροχο τέρμα, φοβερή έμπνευση, φοβερή εκτέλεση. Να σημειωθεί πως περάσαμε στον τελικό με τρία υπέροχα γκολ. Και του Πέπε και του Δημητρίου στον πρώτο αγώνα ήταν πολύ καλά».
Για το αν θα ανανεώσουν με τον Σουηδό ακραίο επιθετικό: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση προς το παρών για θέματα προγραμματισμού ή ανανεώσεων. Θα το δει η διοίκηση και θα αποφασίσει. Είμαστε εστιασμένοι στα ματς που έρχονται γι’ αυτό δεν το συζητάμε ακόμα. Είναι ένας παίκτης».
Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ανόρθωσης: «Ικόκο και Μελούσο είναι εκτός. Ο Μελούσο ίσως προλάβει τον τελικό και ο Ικόκο ως γνωστόν χάνει τη σεζόν».
Για τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος: «Είναι λιγοστές, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν γιατί δεν μας εγγυάται κανείς πως θα κατακτήσουμε το τρόπαιο στον τελικό και θα βγούμε Ευρώπη. Πρέπει να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας».