Δεν μας έχει συνηθίσει ο Άρης σε τόσο… χαμηλές πτήσεις όσον αφορά την απόδοση του αλλά όπως φαίνεται το συγκρότημα του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι δεν είναι και στα καλύτερα του αυτή την εποχή και μάλιστα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Οι περσινοί πρωταθλητές βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους ναι, αφού είναι στο -3 από την κορυφή και στα ημιτελικά του κυπέλλου, πλην όμως η ομάδα μετά την τελευταία ήττα νοιώθει την πίεση και από την 4η Ομόνοια από την οποία έχει μόλις 2 βαθμούς διαφορά αλλά και από την 5η Πάφο FC από την οποία έχει 3 βαθμούς διαφορά.
Με την έναρξη των πλέυ οφ ο Άρης μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες απολογισμός σίγουρα που δεν ήταν επιθυμητός για την ομάδα. Δικαιολογίες υπάρχουν σίγουρα καθώς η ομάδα αγωνίζεται ανελλιπώς από τον περασμένο Ιούλιο, (σ.σ. 21/7 το πρώτο επίσημο παιχνίδι που έδωσε), έχοντας αγωνιστεί ήδη σε 45 παιχνίδια.
Οι τραυματισμοί που είχε κατά καιρούς , το Κόπα Άφρικα αλλά αν θέλετε και η πώληση του Μπαμπίκα επηρέασαν την ομάδα που έχει όμως τις δυνατότητες να τα ξεπεράσει τώρα που πλην του Στρούσκι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι από εδώ και μπρος. Πλέον στον Άρη έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στην συνέχεια αφού αυτό είναι το ζητούμενο. Στα θετικά επίσης είναι όποτε ο Άρης έδειχνε να είναι υπό πίεση, έβρισκε τον τρόπο να τα καταφέρνει.
Το ίδιο ελπίζουν και τώρα στην ομάδα ότι θα βγάλει αντίδραση και θα μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα και τον φετινό τίτλο.

Μιχαήλ Αριστείδου