Με τρεις αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ στο βόλεϊ συνεχίζεται η διοργάνωση σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. 

Στο Αθλητικό Κέντρο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ θα γίνει το Βαρωσιώτικο ντέρμπι ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στις 20:15. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα με τις δυο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ημιτελικούς. Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην Αίθουσα ΑΦΡΟΔΙΤΗ ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στις 20:00 στη ρεβάνς του 3-1 που επικράτησε τη Δευτέρα στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ. Η παφιακή ομάδα βολεύεται και με ήττα 2-3 αλλά θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη για να καθαρίσει την πρόκριση.

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην Πάφο με μοναδικό στόχο να κερδίσει 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα κάνουν το παιχνίδι τους με στόχο ό,τι καλύτερο στην Πάφο.

H ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Στο Γήπεδο Δερύνειας θα γίνει ο δεύτερος αγώνας Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε στον πρώτο αγώνα 3-0 στη Λεμεσό και πάει στη Δερύνεια με στόχο να ολοκληρωσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ομάδα του D. Bonic βολεύεται και με ήττα 2-3.

Η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με τη συμπαράσταση του κόσμου θέλει την ολική ανατροπή με στόχο να προκριθεί στα ημιτελικά. Η ομάδα του Δημήτρη Αποστόλου πρέπει να κερδίσει 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.