Σε μια ανάρτηση που δείχνει τη δύναμη του ποδόσφαιρου και το ανθρώπινο πρόσωπο του, προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και γνωστός οπαδός της ομάδας της Λάρνακας Κλήμης Αλεξάνδρου.
Εκθείασε τη κίνηση δύο ποδοσφαιριστών-αρχηγών της ομάδας του, των Ιβάν Τρισκόφσκι και Νικόλα Εγγλέζου να επισκεφθούν έναν φίλαθλο της Νέας Σαλαμίνας στο νοσοκομείο, τον Ανδρέα ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Η ανάρτηση του:

Ναι μεν αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές δεν αγνίζονται στην ομάδα της καρδιάς του Ανδρέα,oμως στο άκουσμα της δύσκολης εβδομάδας που περνά νιώσανε την ανάγκη έστω με μια επίσκεψη στην κλινική που νοσηλεύεται να του δώσουν λίγη χαρά, και πάνω απ´ όλα επιπλέον δύναμη για μια γρήγορη ανάρρωση!!!
Έτσι απλά, επειδή όταν ξέρεις να αγαπάς το ποδόσφαιρο όπως του αξίζει, και η εκτίμηση μεταξύ των πρωταγωνιστών και των φιλάθλων είναι αμοιβαία τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι για όλους η ΝΙΚΗ!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Αντρίκκο μου, σύντομα πιάνω στην κερκίδα όπως κάνεις τα τελευταία 50 χρόνια και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εκ των αρχηγών της ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ιβάν Τρισκόφσκι και Νικόλα Εγγλέζου που εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, έδωσαν μεγάλη χαρά στον Αντρέα!!!
Γιατί το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι!!!!
 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, άτομα που χαμογελούν και νοσοκομείο