Φεύγοντας από το ΑΠΟΕΛ, όταν κρίθηκε πως δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα αυτή., είναι αλήθεια ότι πέρασε από μεγάλη ταλαιπωρία ο Ανδρέας Κατσαντώνης.
Τον έδωσε το ΑΠΟΕΛ δανεικό στην Αγία Νάπα μετά πήρε το αεροπλάνο για το εξωτερικό σε Σουηδία και Ελλάδα για να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας συμβόλαιο στην Καρμιώτισσα.
Η ομάδα που έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην καριέρα του 24χρονου (16-2-2000) επιθετικού, ο οποίος κάποτε «δίχασε» Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.
Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στο ΑΠΟΕΛ, ενώ αγωνιζόταν στην Ομόνοια και τότε θεωρήθηκε σαν μεταγραφή με προοπτική για τους γαλαζοκίτρινους.
Δεν…έπιασε όμως στο ΑΠΟΕΛ, αφού ελάχιστες ευκαιρίες του δόθηκαν, ενώ η ομάδα τότε στελεχωνόταν και από επιθετικούς; Τεράστιας αξίας.
Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα του Κατσαντώνη. Για να…κάνει το δικό του παιχνίδι αφού από θέση ισχύος θα υπογράψει το επόμενο του συμβόλαιο.
Μένει να δούμε, κατά πόσο θα του ανοίξει την πόρτα κάποια μεγάλη ομάδα. Θα έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον η επόμενη απόφαση του ποδοσφαιριστή…