Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ και μέλος της διοίκησης της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

-Για την κατάκτηση του κυπέλλου και του νταμπλ στο φούτσαλ: «Μια ονειρική σεζόν. Εκπληρώσαμε όλους τους στόχους που θέσαμε κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Ήταν θέμα ποιότητας, υπήρχε αρκετή διαφορά».

-Για τα προβλήματα στο άθλημα: «Δεν είναι θέμα ξένων αλλά διαβίωσης. Τα σωματεία δεν κλείνουν λόγω των ξένων αλλά για άλλους λόγου. Γηπεδικό, οικονομικό και φουτσαλιστές. Δεν υπάρχουν τα τμήματα υποδομής για να ενταχθούν κάποιοι στο φούτσαλ. Δεν βγαίνουμε. Η ΑΕΛ ζήτησε πριν από δύο χρόνια να γίνουν δύο οι ξένοι από τρεις. Δεν υπάρχουν οι αθλητές. Για το καλό του φούτσαλ θα πάρουμε ριζοσπαστικές αποφάσεις, δεν έχουμε ενδοιασμούς».

-Για την μικρή παρουσία κόσμου στον τελικό: «Από τα 500 εισιτήρια που θα παίρναμε αρχικά, τελικά πήραμε 200. Ήταν μια γιορτή του αθλήματος, δεν υπήρχε κανένα παρατράγουδο. Πρώτα πρέπει να αγκαλιαστεί το άθλημα από την πολιτεία και την ομοσπονδία. Δεν λύνουμε το πρόβλημα με την απαγόρευση μετακίνηση οπαδών. Ακούσατε να γίνει κάποιο έργο τους τελευταίου μήνες για την πιο ασφαλή μετακίνηση των οπαδών; Χάνουμε χρόνο».

-Για τον τραυματισμό του Ράφαελ: «Ήταν ένα… δολοφονικό τάκλιν, η διοίκηση της ΑΕΚ προς τιμή της μας απολογήθηκε. Είναι μεγάλη η ζημιά που υπέστη».

-Για την ποδοσφαιρική ομάδα και το έργο της διοίκησης: «Με πολλή δουλειά απαλλάχθηκε η ομάδα από αρκετά χρέη. Όταν αναλάβαμε δεν είχαμε το χρόνο να ασχοληθούμε βαθιά με το αγωνιστικό. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας, αλλά επιλέξαμε την επιβίωση. Να έχουμε… αύριο την ομάδα μας και να ρισκάρουμε το αγωνιστικό. Έγινε τεράστια δουλειά στο οικονομικό. Κοντά στα 5,5 εκατομμύρια. Έμεινε ένα διαχειρίσιμο χρέος. Το… μαγαζί της ΑΕΛ είναι πιο ελκυστικό από πέρυσι, είναι ανοικτός ο δρόμος για τον οποιονδήποτε. Το μπάτζετ του χρόνου μπορεί να είναι 10-15% πιο ψηλό από φέτος. Κατά την άποψή μου πρέπει να συνεχίσει ο Νίκος Χριστοδουλίδης».