Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια μετά το φινάλε του φιλικού αγώνα απέναντι στην Λετονία.

Αναλυτικά:

Σχόλιο για τον αγώνα: «Είναι καλό να παίζουμε αυτά τα ματς για δοκιμάζουμε παίκτες. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο μέρος για το γκολ και τις ευκαιρίες. Χρησιμοποιήσαμε παίκτες κάναμε έξι αλλαγές. Βέβαια σε αυτά τα ματς πρέπει να νικάμε. Κάθε Κύπριος περιμένει την ευκαιρία του. Προσπαθούμε να καλέσουμε τους παίκτες και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να παίζουν. Δείξαμε και σήμερα ότι υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης αφού στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν σε αυτό το επίπεδο. Εμείς απλά παίρνουμε τους παίκτες, όταν δεν παίζουν στις ομάδες τους είναι δύσκολο να τους ζητήσεις να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Μας περιμένει ένας πολύ πιο δύσκολος αγώνας τη Δευτέρα με τη Σερβία και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη διάρκεια. Είχαμε και εμείς κάποιες απουσίες όπως ο Κάστανος που είναι ένας παίκτης που δίνει πολλά στο παιχνίδι μας».

Ποιος ο στόχος της ομάδας στο τουρνουά που έρχεται; «Στόχος είναι η νίκη απέναντι στους αντιπάλους δεν σημαίνει επειδή είναι τουρνουά πρέπει να πράξουμε κάτι άλλο».

Το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο; «Τον κόσμο δεν τον είδα εγώ είδες εσύ κόσμο; Δεν αγαπάει ο κόσμος την Εθνική ομάδα και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα ».