ΟΡαχίμ Στέρλινγκ τρεις μεταγραφές έχει κάνει στην καριέρα του με μπόλικα χρήματα, γρήγορα και χωρίς οι υποθέσεις του να γίνονται σίριαλ. Το ’10 τον αγόρασε η Λίβερπουλ 700.000 ευρώ, το ’15 τον πούλησε στην Σίτι αντί 63.700.000 ευρώ και το ’22 οι Πολίτες τον έστειλαν στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι με 56.200.000 ευρώ.

Οι μετακινήσεις που έχει κάνει ο Στέρλινγκ μπορεί να ήταν δαπανηρές αλλά άμεσες. Είχαμε εξαιρετικά μεγάλο διάστημα να ακούσουμε ή διαβάσουμε κάτι για το μέλλον του 29χρονου επιθετικού που γεννήθηκε το 1994 στο Κίνγκστον στη Τζαμάικα.

Εμφανίστηκε λοιπόν ένα σενάριο τις τελευταίες ώρες που ενέπλεξε το όνομα του Στέρλινγκ με ενδεχόμενη μεταγραφή στην Αλ Χιλάλ. Το θέμα έπαιξε σε διάφορα Μέσα, ωστόσο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το κατέρριψε βασισμένος σε δηλώσεις που έκαναν στον ίδιο οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον παίκτη.

Ο Ραχίμ είναι αφοσιωμένος όπως πάντα στο πρότζεκτ της Τσέλσι” ήταν η σχετική δήλωση με τον Ιταλό ρεπόρτερ να σημειώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την Αλ Χιλάλ, ούτε καν συζήτηση επί του θέματος. Το συμβόλαιο του Στέρλινγκ με τους Μπλε εκπνέει το ’27 και μέχρι στιγμής στη σεζόν ο παίκτης μετράει 8 γκολ και 9 ασίστ σε 34 ματς.