Ο… big Larry δεν είναι πια εδώ. Ο παλαίμαχος αμυντικός, Λάρι Λόιντ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, με τις Λίβερπουλ και Νότιγχαμ Φόρεστ να θρηνούν για τον άνθρωπο που τίμησε τη φανέλα τους και… έκανε συλλογή τροπαίων.   

Ο Λόιντ υπέγραψε στο κλαμπ του λιμανιού το 1969, με τον Μπιλ Σάνκλι να εκτιμά τις ικανότητές του και να τον προσθέτει στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια, το ντεμπούτο του με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το πραγματοποίησε έναν χρόνο αργότερα.

Χαρακτηριζόταν από το κυρίαρχο παιχνίδι του και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Η καλύτερη σεζόν του με τα κόκκινα ήταν το 1972-1973, όταν ξεκίνησε και στις 66 αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά με πρωτάθλημα και Κύπελλο UEFA.

Έπαιξε και στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όπου οι «κόκκινοι» έφτασαν για δεύτερη φορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με το 3-0 επί της Νιούκαστλ.

Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τις γεύτηκε όταν πλέον είχε μετακομίσει στο Νότιγχαμ. Με τη Φόρεστ του Μπράιαν Κλαφ κατέκτησε τα διαδοχικά Κύπελλα Πρωταθλητριών το ’79 και το ’80, ενώ πήρε επίσης πρωτάθλημα και δυο Λιγκ Καπ.