Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα έχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.|
Ο στόχος για να κατακτήσει το ΑΠΟΕΛ τον τίτλο, περνά από το συγκεκριμένο ματς και για τους γνωστούς λόγους, κρίνεται άκρως σημαντικό το αποτέλεσμα.
Κανένας, δεν θέλει να δει την ομάδα να πέφτει από την 1η θέση, κάτι που θα γίνει αν δεχτεί την 3η σερί ήττα στη δεύτερη φάση.
Ο Σα Πίντο και οι ποδοσφαιριστές του, αναλογίζονται την τεράστια σημασία του επόμενου αγώνα και καλούνται να βρουν τρόπο για να αντιδράσει αποτελεσματικά.
Η επιστροφή όλων των διεθνών, είναι στα συν για τον Πορτογάλο και εναπόκειται στον ίδιο να βρει τον τρόπο για να ανακάμψει η ομάδα του.
Όπως γράψαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, δεν προκύπτει κανένα απρόοπτο και στον Αρχάγγελο έχει δημιουργηθεί…συνωστισμός στις προπονήσεις.

Ένα άλλο γεγονός που σαφώς και ενδιαφέρει, έχει να κάνει με την δημοσιογραφική διάσκεψη το πρωί της Παρασκευής (29/03, 11:00) στην οποία  θα παρουσιαστούν όλες τις λεπτομέρειες για το ιδιόκτητο γήπεδο.
Στην παρουσία μάλιστα των προέδρων Σωματείου και Εταιρείας ΑΠΟΕΛ μαζί με τον κύριο επενδυτή, Κωνσταντίνο Ιορδάνους θα μάθουν οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ τα πάντα που αφορούν αυτό το τεράστιο έργο-όραμα του καθενός.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται όμως και στο περιεχόμενο των δηλώσεων του κυρίου Ιορδάνους και πολύ περισσότερο στις απαντήσεις που θα δώσει για το αν η εμπλοκή του θα είναι μόνο για το ιδιόκτητο γήπεδο ή ενδεχομένως να είναι και πολύπλευρη.
Ενδεχομένως η διάσκεψη να περιλάβει και κάποια έκπληξη, την οποία περιμένουν και θέλουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.