Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για την εκδήλωση με τους παλαίμαχους: «Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις την προσφορά ανθρώπων που σε χαλεπούς καιρούς δημιούργησαν και κράτησαν τον Απόλλωνα. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνεις σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να διαφυλάξουμε το παρόν και το μέλλον του Απόλλωνα».

-Για το στόχο του κυπέλλου: «Το κύπελλο είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πετύχουμε τη φετινή σεζόν. Χωρίς να το υποτιμώ, είναι ένας τίτλος που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι η 30ή φορά που βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Έχουμε ίσες πιθανότητες με τις άλλες τρεις ομάδες, δεν θα είναι εύκολο το έργο μας».

-Για την αγωνιστική διαχείριση: «Είναι διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με τον αγώνα με τη Δόξα, καθώς ακολουθούσε σε 72 ώρες το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ. Θα γίνονται κάποιες αλλαγές αλλά όχι συνεχώς».

-Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΛ: «Θα περάσει σε λίγο από MRI ο Πέδρο Μάρκες για να δούμε την κατάσταση του, αντιμετωπίζει οίδημα στον αστράγαλο. Πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα προφυλαχθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».