Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μετά το χθεσινό (25/3) ρεπό. Η προετοιμασία ενόψει Πάφος FC θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη (26/6) με απογευματινή προπόνηση στην παρουσία των Κυπρίων διεθνών.
Μέχρι την Πέμπτη (28/3) το «Ηλίας Πούλλος» αναμένεται να γεμίσει καθώς θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι που βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα-Λανγκ και Ουζόχο.
Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον Γουίλι Σεμέδο. Ο ακραίος επιθετικός θα περάσει από νέα αξιολόγηση σήμερα (26/6) από το ιατρικό επιτελείο ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα δει πως θα είναι στις προπονήσεις. Από αυτά θα εξακριβωθεί το κατά πόσο είναι έτοιμος να ακολουθήσει φουλ ρυθμούς και να τεθεί στα πλάνα του 51χρονου τεχνικού.
Ο 30χρονος, κάνει ατομικό, ωστόσο, το πλάνο λέει πως θα αρχίσει να ενσωματώνεται και να πραγματοποιεί (τουλάχιστον) κάποια κομμάτια της κανονικής προπόνησης.
Πρώτα, όμως, θα πρέπει να επαναξιολογηθεί η κατάστασή του με τον Ελλαδίτη κόουτς να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, έχοντας βέβαια και τη γνωμάτευση του ιατρικού τιμ.

Θράσος Δημητρίου