Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Δικέφαλος ολοκληρώσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάμπα που έκανε ατομικό στο γήπεδο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και αντίστοιχα ο Γιάννης Μιχαηλίδηςμε το δίδυμο Κεντζιόρα – Κουλιεράκη να θεωρείται δεδομένο για το κέντρο της άμυνας καθώς και οι Ότο – Βιεϊρίνια για τα άκρα. Προφανώς, στα… πιτς βρίσκεται και ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία. Στους «εκλεκτούς» του Ρουμάνου δεν συμπεριλήφθηκε και ο Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα.