Ο Γιώργος Καζαμίας, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, τόνισε πως η απόφαση για αποχώρηση-που σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας-είναι οριστική.

Αναλυτικά:
Για την αλλαγή από τις 19:00 σε 17:00 του ματς κόντρα στον Εθνικό Άχνας: «Είναι πολύ πιο φυσιολογική ώρα δεδομένου και του καιρού και το ότι ακολουθεί και αργία. Έκανε ένα ντεμαράζ ο Εθνικός και είναι κοντά μας. Ο προπονητής μας θα δοκιμάσει νέα συστήματα, νέους παίκτες και τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές γιατί θα πορευτούμε μαζί του και τη νέα σεζόν. Θα θελήσει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και ποιους θα έχουμε μαζί μας τη νέα χρονιά».
Για την πρόθεση μελών του Δ.Σ να αποχωρήσουν όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ): «Να υπενθυμίσω πως την περσινή περίοδο δεν είχαμε πρόθεση να επαναδιεκδήσουμε αλλά επειδή δεν υπήρξε προθυμία από άλλους, δεν θέλαμε να αφήσουμε απροστάτευτη την ομάδα. Έχει περάσει ο ένας χρόνος, είμαστε στον ενάμιση κι αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε. Ο πρόεδρος μαζί με την πλειοψηφία του Δ.Σ θα συνεχίσουν κανονικά και έτσι δεν θα υπάρξει ούτε αβεβαιότητα, ούτε αστάθεια, ούτε τίποτα. Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι τα πρόσωπα. Ναι είναι οριστική η απόφασή μας να αποχωρήσουμε οι τρεις μας (σ.σ Δημήτρης Λάζος, Γιώργος Καζαμίας, Ανδρέας Λάζος)».
Για τους λόγους που αποχωρούν: «Ο λόγος είναι πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια που είμαστε στη Νέα Σαλαμίνα, επέρχεται κούραση, αλλά υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι».
Για τις ανανεώσεις και τον Νάρσινγκ: «Τις επόμενες μέρες θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις».