Για το… άκυρο του Ντέκλαν Ράις στη Μάντσεστερ Σίτι μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Άγγλος δεν ήθελε τους Citizens ούτε για όλο το χρυσάφι του κόσμου!

Ο Ντέκλαν Ράις αποτέλεσε το μήλον της έριδος για ολόκληρη την Premier League το προηγούμενο καλοκαίρι, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να ξεφεύγουν από τον ανταγωνισμό και να δίνουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης για την υπογραφή του.

Τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι Gunners που υπέγραψαν τον Άγγλο αμυντικό χαφ για ένα ποσό που άγγιζε τα 115 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεγάλη μεταγραφική «ήττα» για τους Citizens.

Ενόψει του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή (31/3), ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο… σίριαλ Ράις και προέβη σε αποκαλύψεις, καθώς υπογράμμισε πως ο νεαρός Άγγλος δεν ήθελε με τίποτα να υπογράψει για τη Μάντσεστερ Σίτι!

«Κάποιες φορές συμβαίνει παίκτες που θέλουμε να αποφασίζουν να μην έρθουν εδώ. Δεν είναι ο πρώτος που θέλαμε και δεν ήθελε να υπογράψει. Έχουμε μια μεγάλη λίστα.

Ουσιαστικά δεν ήθελε να έρθει ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου ή για τίποτα άλλο, οπότε δεν μπορούσε να γίνει. Πήρε την απόφασή του, μια καλή απόφαση και του ευχόμαστε καλή τύχη» τόνισε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Όλες οι ομάδες της Premier League θα υπέγραφαν τον Ράις. Είναι ο αρχηγός της Αγγλίας και ένας νέος παίκτης που παίζει πολλά παιχνίδια. Για αυτό η Άρσεναλ πίεσε τόσο πολύ για να τον υπογράψει».