Τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ/αουτ της Stoiximan Superleague ανακοίνωσε η ΚΕΔ, φέρνοντας ξένους διαιτητές και για δύο κυριακάτικα ντέρμπι σε Λεωφόρο και Opap Arena.

Για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ έρχεται ο 30χρονος Μίκελ Ρέντερ, με τον Δανό ρέφερι να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και να μην έχει σφυρίξει ξανά αγώνα στην Ελλάδα, ενώ έχει και μόλις τρία διεθνή ματς συλλόγων στο ενεργητικό του, μόνο το ένα σε επίπεδο Ανδρών. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιουρντακούλ Ντενίζ, Μάστρουπ Γιάκομπ, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.

Αντιθέτως απόλυτα γνώριμος στο ελληνικό κοινό είναι ο Ματέιγ γιουγκ που ορίστηκε στο ΑΕΚΟλυμπιακός. Ο 43χρονος Σλοβένος από την πρώτη κατηγορία της UEFA είχε σφυρίξει πρόσφατα το ΑΕΚΆρης 0-0 στο Κύπελλο. Φέτος διηύθυνε kai τους αγώνες Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός 1-0 και ΑΕΚ-Άγιαξ 1-1, πέρυσι το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3, ενώ βρέθηκε και στους αγώνες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 (8/5/22), ΑΕΚΟλυμπιακός 0-0 (26/1/20).

Ίδια μάλιστα θα είναι ξανά και η ομάδα του. Συγκεκριμένα οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Καϊτάζοβιτς Νέιτς με τον Μπουξμπάουμ.