Με αφορμή την γενέθλια μέρα της Νέας Σαλαμίνας, ο πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.

«Το σωματείο κρατά την σημαία ψηλά, που θα κυματίζει με καθαρό μέτωπο και θέσεις. Μας στεναχωρεί που είμαστε μακριά από την πόλη μας και πόθος είναι η επιστροφή μας. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα αλλά πρέπει να δούμε το μέλλον αποφασισμένοι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε ομάδα με όχι τόσο πολλές διακρίσεις και τρόπαια αλλά κρατάμε την αγάπη του κόσμου. Είναι χιλιάδες οι Σαλαμιναίοι. Πολλοί δεν έρχονται στο γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα της οποίας ο κόσμος είναι διάσπαρτος σε όλη την Κύπρο. Μια δημοσκόπηση δείχνει ότι είμαστε ανάμεσα στις πρώτες έξι ομάδες από πλευράς κόσμου»

Για το τι πρέπει να γίνει για να έρθει η διάκριση: «Πρέπει αν αλλάξουμε μοντέλο για να έρθει η διάκριση. Μέσα από τα δικά μας οικονομικά δεδομένα δεν μπορεί να έρθει».

Ποιο είναι αυτό το μοντέλο; «Εκ πρώτης όψεως το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό και το συζητώ με πρώην διοικητικούς παράγοντες και με το νυν συμβούλιο είναι να συμφωνήσουμε με κάποιον αν προχωρήσει και να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το υιοθετούν πολλές ομάδες και οφείλουμε να το συζητήσουμε και να μπει σοβαρά στο τραπέζι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά; «Μπορώ να πω ότι δεν σταμάτησε ποτέ. Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του προπονητή και μόλις εγκριθεί και ο προϋπολογισμός από την συνέλευση θα αρχίσουμε με ανανεώσεις και συζητήσεις με παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Ο χρόνος μας δίνει την πολυτέλεια να προγραμματιστούμε πιο ήρεμα».