Ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αγγλίας ασχολείται εδώ και καιρό με το φαινόμενο Κόμπι Μαϊνού. Ο νεαρός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραβάει τα βλέμματα με την απόδοση του, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τους παίκτες που τον πλαισιώνουν.

Ο συμπαίκτης του, τόσο στην ομάδα όσο και στην εθνική Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και ανέφερε πως τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν στον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

«Είμαι μεγάλος φαν του, από την ημέρα που ξεκίνησε να προπονείται μαζί μας. Θυμάμαι να μιλάω με τον Τομ Χίτον και να του λέω πως αυτό το παιδί διαθέτει όλα όσα χρειάζονται. Μπορεί να χειριστεί τη μπάλα εξαιρετικά και είναι πολύ δυνατός. Η θέση που αγωνίζεται περιέχει τεράστια ευθύνη και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθεί πολύ όσο θα παίζει. Είδατε την Κυριακή, απέναντι στη Λίβερπουλ, την ικανότητα και το ταλέντο του και αξίζει απόλυτα την κλήση του στην εθνική. Μου θυμίζει τον Μπέλιγχαμ όταν ήταν μικρός, έχει ένα πολύ ώριμο μυαλό για την ηλικία του. Του έδωσα συγχαρητήρια, πως αξίζει όλα όσα του συμβαίνουν και να συνεχίσει να το απολαμβάνει», τα λόγια του κεντρικού αμυντικού της Γιουνάιτεντ.