H Μπάγερν έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, αφού προηγήθηκε με 18-10 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου και έκλεισε το ημίχρονο στο +12 (33-21), βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη της.

Οι Γερμανοί συνέχισαν να έχουν ανώτερη εικόνα από τους Λιθουανούς και στη τρίτη περίοδο, έχοντας σταθερά διψήφια διαφορά, μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο με προβάδισμα 14 πόντων (50-37).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ζαλγκίρις επιχείρησε την αντεπίθεσή της, με τον Κίναν Έβαν να παίρνει το «όπλο» του στο φινάλε και με τρία συνεχόμενα τρίποντα να ρίχνει την διαφορά στους τέσσερις πόντους (60-56), 20” πριν την λήξη.

Οι παίκτες της Ζαλγκίρις έστειλαν τον Ντέβιν Μπούκερ στην γραμμή των βολών στα 17.8” πριν την λήξη, με τον Αμερικανό με 2/2 βολές να δίνει ξανά… αέρα πέντε πόντων στην Μπάγερν.

Ο Κίναν Έβανς, ωστόσο μείωσε ξανά στους τέσσερις, με τον Λεκάβιτσιους να στέλνει στην γραμμή των βολών τον Μπολμάρο στα 6,4” πριν την λήξη, με τον Αργεντινό να ευστοχεί και στις δύο για το τελικό 64-58.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Μπάγερν ανέβασε το ρεκόρ της στο 13-16 και έπιασε Παρτιζάν και Βαλένθια στην μάχη που γίνεται για την 10η θέση, που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα play in.