Το συμβόλαιο του γράφει ότι στις 30 Ιουνίου 2024 επιστρέφει στη Ναιμέγκεν από την οποία είναι δανεικός στον Απόλλωνα.
Μπορεί ο Πέδρο Μάρκες να διατηρεί συμβόλαιο με τους Ολλανδούς μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αλλά στο χέρι της ομάδας της Λεμεσού είναι το μέλλον του. Το καθεστώς του δανεισμού του έχει αυτό που λέμε “option to buy” στην μεριά του Απόλλωνα(όπως βλέπετε και στην πιο κάτω φωτογραφία).


Οι γαλάζιοι έχουν συμφωνημένο ένα συγκεκριμένο ποσό για να πληρώσουν και να τον αποκτήσουν το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι μικρότερο από τα ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και… αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του προγραμματισμού πήραν την απόφαση να τον κρατήσουν στον Απόλλωνα και πλέον αναμένεται η επικύρωση από το δ.σ. προκειμένου να αποδεσμευτεί το ποσό και να αγοραστεί ο ποδοσφαιριστής.
Αυτό θα γίνει καθώς και η διοίκηση ασπάζεται την άποψη των ανθρώπων του προγραμματισμού και θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν ο Πορτογάλος φορ με τα 14 γκολ στην φετινή σεζόν (κάποια από αυτά ειδικά στο Κύπελλο πολύ σημαντικά) δεν είναι και του χρόνου στη Λεμεσό και τον Απόλλωνα.

Χρίστος Χρίστου