Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Φάληρο τον Βόλο (3/1, 19:30) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League και στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν.
Προφανώς, η παρουσία του Ιρλανδού τεχνικού των Ισραηλινών στο φαληρικό γήπεδο, σχετίζεται με την προσεχή ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Πέμπτη (19:45) για τους «16» του Europa Conference League.
Σημειώνεται, ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίστηκε το Σάββατο (2/3) για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, επικρατώντας με 4-0 της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα. Συμπλήρωσε έτσι τρεις σερί νίκες στην ισραηλινή λίγκα και οδηγεί την κούρσα με 55 βαθμούς, τρεις περισσότερους σε σχέση με τη δεύτερη Μακάμπι Χάιφα.
Το γεγονός ότι δεν έχει απόψε αγωνιστικές υποχρεώσεις, έδωσε την ευκαιρία στον Κιν να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει μία καλή γεύση από τον “Καραϊσκάκης” και από τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, αν και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνηθίζει να κάνει ροτέισον από παιχνίδι σε παιχνίδι.