Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, Φενέρμπαχτσέ, διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Όλα τα υπόλοιπα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα για τούρκικο κλαμπ, αφού τα σφοδρά επεισόδια που καταγράφηκαν αμέσως μετά τη λήξη του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Τραμπζονσπόρ και έπειτα από πρωτοφανή εισβολή οπαδών των γηπεδούχων, έχουν προκαλέσει πανικό σε όλη τη χώρα.

Η εντολή των διοικούντων προς τους ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρα να κοιτάξουν μόνο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο η αντεπίθεση που νιώθουν οι επικεφαλείς της Φενέρ από την τούρκικη ομοσπονδία τους έχει οδηγήσει στην εξέταση «σκληρών» σεναρίων.

Συγκεκριμένα, οι ιθύοντες του συλλόγου επιθυμούν την αποχώρηση της Φενέρ από την Super Lig και η αναζήτηση για ένα άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει, όπως αποκάλυψε Τούρκος ρεπόρτερ.

«Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ψάχνει ξεκάθαρα για άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, αλλά αυτή δεν είναι η Premier League. Η ίδια η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ερτέμ Σενέρ σε εγχώρια τηλεοπτική εκπομπή.

Οι διοίκηση του συλλόγου θα αναλύσει όλες τις πιθανές επιλογές της, θα ζυγίσει τις οποιεσδήποτε συνέπειες και θα έχουμε τις τελικές απαντήσεις για το εν λόγω ζήτημα στις 2 Απριλίου (02/04), όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την τελική της απόφαση.