Η Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της έχει σημειώσει μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία. Σα να έχουν… αναζωογονηθεί όλοι στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο και τα πάνε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, θέλοντας να κάνουν και ανάλογη πορεία και στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε με τους «τζαλορόσι» μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά οι δυο πλευρές θα αποφάσιζαν από κοινού τι θα έκαναν, με τα πράγματα να βρίσκονται σε καλό δρόμο τους τελευταίους δύο μήνες. Οπότε είναι λογικό η διοίκηση να είναι ικανοποιημένη και να θέλει να ανανεώσει τον Ντε Ρόσι.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Ρόμα έχει ήδη πρόταση στα χέρια της για ανανέωση του 40χρονου μέχρι το 2026, οπότε όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο άλλοτε Capitano σκοπεύει να μείνει για καιρό ακόμα στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Ωστόσο, δεν θα είναι ο μόνος που θα ανανεώσει. Από κοντά έρχεται και ο Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά είναι θετικός στο να παραμείνει στη Ρώμη μέχρι το 2027.