Ο Λουίς Ενρίκε αντικατέστησε τον Κιλιάν Εμπαπέ στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Παρί με τη Μονακό (0-0), εξηγώντας ότι πρέπει να συνηθίσει πλέον να φτιάχνει το πλάνο του χωρίς τον Γάλλο σταρ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Παρί με τη Μονακό (0-0) από τον Λουίς Ενρίκε χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού κι έδωσε τη θέση του στον -συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας- Κολό Μουανί.

Όπως ήταν λογικό, ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε στο φινάλε του αγώνα για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Γάλλο σταρ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το Παρίσι.

«Αργά ή γρήγορα δεν θα παίζει πια μαζί μας. Πρέπει να το συνηθίσουμε κι ως προπονητής προσπαθώ να βρω την καλύτερη φόρμουλα. Κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για την ομάδα.

Ήταν 100% δική μου απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Ενρίκε στους δημοσιογράφους.

Ο Εμπαπέ ο οποίος έγινε αλλαγή βγήκε κανονικά ντυμένος, έκανε έναν γύρο, έβγαλε selfie με όποιον του το ζητούσε και στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα μαζί με τη μητέρα του.