Στο balla.com.cy μίλησε ο προπονητής του ΘΟΙ Λακατάμιας, Νώντας Χριστινάκης. Μίλησε για το που οφείλεται η αγωνιστική πτώση του ΑΠΟΕΛ τους τελευταίους αγώνες και τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα ανακάμψουν. Ακόμα, αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα της ΑΕΚ έχει την καλύτερη ψυχολογία σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Περίμενες το ΑΠΟΕΛ να έχει μία τέτοια πτώση στην απόδοση του μετά και την σταθερά θετική πορεία που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος;
«Υπάρχει μία λογική εξήγηση σε αυτό. Όπως κάποια ματς τα νίκησε με δυσκολία, με στενά σκορ έτσι έγινε και το αντίστοιχο για τις ομάδες που έπαιξαν απέναντι του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι ισορροπημένα τα παιχνίδια και όλα είναι πάντα ανοικτά. Αυτός που θα έχει την ηρεμία και τον λιγότερο πανικό θα τα καταφέρει στο τέλος. Την ψυχολογία την έχει η ΑΕΚ σε σχέση με τους άλλους αυτή την στιγμή. Όμως, είναι μεγάλη ομάδα το ΑΠΟΕΛ και μπορεί να επανέλθει. Θα είναι καθοριστικό πιστεύω εάν κάποια ομάδα κάνει σερί νικών γιατί όλοι παίζουν αναμεταξύ τους και θα χαθούν βαθμοί».

Σόλωνας Κύπρου