Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

-Για την πρόκριση: «Σημαντική πρόκριση έως την επόμενη. Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη και οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο, έδωσαν τα πάντα και πήραμε μία δίκαιη πρόκριση στα ημιτελικά. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες, ο κόσμος σε κάποιες στιγμές ήταν απίθανος, δώσανε μεγάλη δύναμη στους παίκτες και μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Εδώ που βρισκόμαστε, το κύπελλο είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα. Η μόνη διέξοδος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, δίνουμε όλες τις δυνάμεις για να πάρουμε το τρόπαιο. Προς το τέλος του αγώνα, είχαμε και λίγη τύχη. Θεωρώ ότι είμαστε εκτός εξάδας διότι μας γύρισε η τύχη την πλάτη, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΚ είχαμε τη τύχη με το μέρος μας σε μερικές φάσεις».

-Αν έχει προτίμηση για τα ημιτελικά: «Δεν υπάρχει προτίμηση. Θα καταθέσουμε ψυχή για να περάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης, αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας, μετά κοιτάμε την κατάκτηση».

-Για τον Μάρκες και το συμβόλαιό του: «Είναι νωρίς ακόμα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για την ομάδα μας. Θα περιμένουμε τις εισηγήσεις του προπονητή και θα κάνουμε τις κινήσεις μας, έτσι ώστε να κρατήσουμε στο σύνολο όσους επιθυμεί ο κ. Ματσίν για τη νέα σεζόν».

-Για τον Βαλμπουενά και το μέλλον του: «Ο Βαλμπουενά διαθέτει υψηλή ποιότητα εντός και εκτός γηπέδου. Είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τα γήπεδα μας. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στη διάθεση μας. Δεν ισχύουν όσα δημοσιεύονται για τον Βαλμπουενά και την δουλειά στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι ο παίκτης θα θέλει να συνεχίσει μαζί μας, όμως θα κάνουμε μία κουβέντα μαζί του. Περισσότερα θα εξαρτηθούν από τις επιλογές του προπονητή».