Σε συζήτηση που είχε με τον James Gorden ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πολλά γύρω από τη σχέση του με την γυναίκα του.
«Πραγματικά, μου άρεσε. Απλώς μου άρεσε. Δεν ήξερα πώς ήταν σαν άνθρωπος, αλλά πραγματικά την γούσταρα, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι εκείνη την εποχή. Δεν ήξερα ποιον παντρευόμουν [ή] με ποιον θα ήμουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε.
«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο δυνατή γυναίκα ήταν, και αυτό ήταν που πραγματικά με τράβηξε πάνω της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνέχισε ο David.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής σημείωσε ότι η σύζυγός είναι «όμορφη» και «σέξι», αλλά ότι η αγάπη του γι’ αυτήν μεγάλωσε για πολλούς άλλους λόγους.
«Μου αρέσουν οι δυνατές γυναίκες και μου αρέσει το γεγονός ότι δουλεύει σκληρά. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι σπουδαία μαμά. Μου αρέσει το γεγονός ότι με φροντίζει και ξέρετε, έχουμε δημιουργήσει αυτή την οικογένεια με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά, τα οποία είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας, γι’ αυτό επέλεξα τη Victoria… τον τρόπο που κατά κάποιο τρόπο διευθύνει την οικογένεια».
Οι δυο τους καλωσόρισαν τον πρώτο τους γιο, τον Brooklyn, στις 4 Μαρτίου 1999. Αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή γεμάτη αστέρες στην Ιρλανδία στις 4 Ιουλίου 1999, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τη γέννηση του Romeo, 21 ετών, του Cruz, 19 ετών και της Harper, 12 ετών.
Ο David δήλωσε ότι η ικανότητα της σχεδιάστριας να φροντίζει είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα της, αφού το χαρακτήρισε ως «το πιο σημαντικό και σπουδαίο πράγμα» που του έχει δώσει ποτέ. Ο αθλητής θυμήθηκε επίσης ότι μία από τις πρώτες φορές που κατάλαβε ότι θα παντρευτεί τη Victoria ήταν όταν είδε το μουσικό βίντεο κλιπ του “Say You’ll Be There” των Spice Girls.
«Είναι το αγαπημένο μου γιατί ήταν το τραγούδι που έπαιζε στην τηλεόραση όταν καθόμουν στο δωμάτιό μου με τον Γκάρι Νέβιλ. Τότε ήταν που γύρισα προς τον Γκάρι και είπα: “Θα παντρευτώ αυτή με το κοντό μαύρο φόρεμα”», είπε.