Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη Χριστόφορς Μιχαηλούδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και το ενδεχόμενο με ήττα να μειωθούν οι πιθανότητες για τίτλο: «Δεν θα έλεγα ότι αν δεν νικήσουμε θα βάλουμε τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου. Θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες. Αν χάσουμε το παιχνίδι ίσως πέσουμε και σε πιο χαμηλές θέσεις γιατί είναι σε κοντινή απόσταση και η ΑΕΚ και η Ομόνοια. Η Ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει ξανά στις επιτυχίες. Οι παίκτες είναι έτοιμοι και έχω την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δεν άλλαξε κάτι. Ξέραμε ότι τα ματς των πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικά. Η πίεση υπάρχει και στόχος είναι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τις δύο πρώτες αγωνιστικές»

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι; «Εξαρτάται από την ομάδα μας και μόνο. Ο κ. Σπιλέφσκι δουλεύει σε κάποια πράγματα για να νικήσουμε. Εμείς επιζητούμε μόνο τους τρεις βαθμούς και αν έρθει και η καλή εμφάνιση, αυτό θα ικανοποιήσει και τους φίλους της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν Μπρόρσον και Μοντνόρ. Στρούσκι και Μποακί ακόμα δεν είναι έτοιμοι. Αυτό που περιμένουμε είναι για τους Μαγιαμπελα και Κοκόριν που έκαναν μέρος της προπόνησης και αύριο στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά»