Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

-Για το ότι η Δόξα κερδίζει τους μεγάλους: «Είχα πει ότι η Δόξα θα γίνεται καλύτερη ενώ οι άλλοι όχι. Κάναμε έξι μεταγραφές. Ήξερα ότι μέρα με τη μέρα θα γίνονται καλύτεροι. Τούτος ο Πετράκης θα με… πελλάνει. Του είπα χθες “κόουτς, δέρε κανένα μιτσή και άιστους μεγάλους”! Ήμασταν άτυχοι σε παιχνίδια με μικρότερες ομάδες, θα γυρίσει όμως κι ελπίζουμε να άρχισε από τη Λεμεσό μετά τη νίκη μας. Ήταν υπερπολύτιμη, πιστεύω θα μας κρατήσει στη μάχη μέχρι τέλους».

-Για την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα: «Επιμένω ότι θα το πάρει ο Άρης. Είναι η καλύτερη ομάδα».

-Για το ότι δεν βοηθάει το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Μας βοηθάει από εισπράξεις αλλά πρέπει να το κάνουμε έδρα».

-Για το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ καλός αριθμός οι 14 ομάδες. Ακούω που λένε για 12, θα αφανίσουν τις μικρομεσαίες ομάδες. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Κάνουν κριτική στην ΚΟΠ και εμάς που το ψηφίσαμε γιατί να είναι 14 οι ομάδες».

-Για την οικονομική κατάσταση της Δόξας: «Είναι στα καλύτερα της. Δεν έχουμε προεισπράξει κανένα ποσό από τα τηλεοπτικά. Πληρώθηκαν χθες τον Γενάρη. Μειώθηκε ο μισθός των παικτών κατά 20% και θέλω να τους ευχαριστήσω, έδειξαν πόσο εκτιμούν την ομάδα και τον πρόεδρό τους. Είναι πολύ καλό το κλίμα. Ξέρουν ότι αν μείνουν κατηγορία, θα πάρουν πίσω το 20%, ίσως και περισσότερο».

-Για το ματς του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα: «Είναι ένας μικρός τελικός. Είναι όμως ποδόσφαιρο, όχι πόλεμος. Όπως και να ‘χει, βιαστήκατε να μας θάψετε πριν να πεθάνουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά είναι στα πόδια μας. Είχα πει ότι η Δόξα έχει το μέταλλο και ξέρει πώς να πολεμά να μείνει στην κατηγορία».