Παρά την επιστροφή στις νίκες, στο παιγνίδι με τον Οθέλλο, υπάρχει προβληματισμός στην Ομόνοια, για την απόδοση της ομάδας, η οποία ήταν κάτω του μετρίου, αλλά και από την… απόδοση του Τσεντίλ Ρέιχνταλ, ο οποίος δείχνει (για την ώρα) να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.
Με βάση αυτό το σκηνικό (εκτός κι αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα), οι «πράσινοι» θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιγνίδι των πλέι-οφ, με αντίπαλο, πιθανώς τον Άρη (αν τερματίσουν στην 5η θέση, αλλιώς αν ξεκινήσουν από την 4η θέση -στην περίπτωση που ηττηθεί η Πάφος FC- θα παίξουν με την ΑΕΚ).
Προέκυψε νέο πρόβλημα τραυματισμού (μυϊκό), αυτή τη φορά με τον Νικόλα Παναγιώτου. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.
Τραυματίες είναι επίσης οι Σίμιτς, Μπασιρού και Ψάλτης. Ο πρώτος έχει πιθανότητες να επανέλθει, οι άλλοι δυο παραμένουν εκτός.
Επιστρέφει από τιμωρία ο Μάθιους, όμως συμπλήρωσε 3 κίτρινες ο Λανγκ και θα αποφασιστεί ποιο από τα δυο επόμενα παιγνίδια θα χάσει.
Στην Κύπρο επέστρεψε ο Ουζόχο.