Τέλος στη σχέση τους, παρότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες ακόμη και για γάμο, αποφάσισαν να βάλουν Μάρκους Τζόρνταν και Λάρσα Πίπεν. Ο 33χρονος γιος του Μάικλ Τζόρνταν και η 49χρονη πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν ήταν μαζί για περίπου 11 μήνες προκαλώντας πολλές συζητήσεις, ειδικά σε μια περίοδο που η σχέση των δύο θρύλων των Μπουλς δεν ήταν καθόλου καλή μετά τις αντιδράσεις του «Ινδιάνου» για τον τρόπο που παρουσιαζόταν στο ντοκιμαντέρ «Last Dance» για τον Τζόρνταν.

Σύμφωνα με κάποια αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ενέκρινε τη σχέση του γιου του με την Λάρσα Πίπεν και αυτό φαίνεται πως έπαιξε επίσης ρόλο στο να απομακρυνθεί το ζευγάρι. Άλλες πηγές, πάντως, ανέφεραν πως οι δύο σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος δεν επηρέασαν καθόλου τη σχέση του ζεύγους, που απλώς απομακρύνθηκε με τον καιρό και αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο Μάρκους Τζόρνταν έπαιξε μπάσκετ μόνο σε κολεγιακό επίπεδο, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας έχοντας ιδρύσει το Trophy Room, που ειδικεύεται σε αθλητικά παπούτσια και αξιοποιεί εμπορικά το όνομα του πατέρα του. Η Λάρσα Πίπεν απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον Σκότι, 23, 22, 19 και 16 ετών. Έχουν χωρίσει από το 2021, ενώ η ίδια έχει γίνει γνωστή και από το reality show «The Real Housewives of Miami».