Έχουν γραφτεί ήδη πολλοί και όπως πηγαίνει το πράγμα θα γραφτούν ακόμη περισσότεροι! Η Μπαρτσελόνα από την ημέρα που ο Τσάβι ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι αποχωρεί βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Διοίκηση και αθλητικός διευθυντής… χτενίζουν την αγορά αναζητώντας τον ιδανικό. Τον προπονητή που το καλοκαίρι θα έρθει στο Μονζουίκ, θα αναλάβει τους «μπλαουγκράνα» και με σκληρη δουλειά θα κυνηγήσει την επιτυχία.

Το πρωί της Τετάρτης η Mundo Deportivo έφερε στο φως ένα αν μη τι άλλο τραβηγμένο σενάριο. Οι Καταλανοί έβαλαν στο… κάρδο των υποψηφίων το όνομα του νυν τεχνικού της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάκι. Η έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, η SPORT κρατά πιο χαμηλά τη… μπάλα παρουσιάζοντας τέσσερις σαφέστατα πιο εφικτούς στόχους για τους «μπλαουγκράνα».

Οι προπονητές που αρέσουν πολύ στην Μπαρτσελόνα ως αντί-Τσάβι

  • Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον)
  • Χάνσι Φλικ (ελεύθερος)
  • Γιούλιαν Νάγκελσμαν (Εθνική Γερμανίας)
  • Τόμας Τούχελ (ελεύθερος το καλοκαίρι)

Αυτά είναι τα τέσσερα ονόματα που κυριαρχούν στα «πηγαδάκια» της διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατέστερος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ο Χάνσι Φλικ. Και οι τρεις άλλοι όμως έχουν τις πιθανότητες να βρεθούν το καλοκαίρι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Τόμας Τούχελ δεδομένα θα ήθελε μετά την Μπάγερν να αναλάβει τα ηνία μιας ακόμη μεγάλης ομάδας και να ριχτεί στη μάχη της La Liga. Το ίδιο και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος κατά πολλούς έχει… τρυπήσει το ταβάνι του στην Μπράιτον. Τέλος, ο Νάγκελσμαν βρίσκεται στην Εθνική Γερμανίας όμως σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει στο συλλογικό επίπεδο και η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ως τέλεια ευκαιρία.