Ο Κορέια είναι τιμωρημένος, ο Κίκο είναι εγχειρισμένος και η Ανόρθωση… ξέμεινε από καθαρούς αριστερούς μπακ.
Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα παίξει στην συγκεκριμένη θέση στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και τα σενάρια είναι δύο.
Το επικρατέστερο το οποίο πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί,  είναι να παίξει στην συγκεκριμένη θέση ο Μακούν. O  Βενεζουελάνος διεθνής ξέρει καλά την συγκεκριμένη θέση, αγωνίστηκε σε αυτήν στο παρελθόν στις ομάδες από τις οποίες πέρασε, ενώ είναι και η θέση του στην Εθνική του ομάδα.
Το δεύτερο σενάριο και πιο απομακρυσμένο, το οποίο το καταγράφουμε γιατί ο Γκαγιέγο το δοκίμασε στην προπόνηση, είναι να αλλάξει ο σχηματισμός της ομάδας, να παίξει με τριάδα στην άμυνα και ο Τσίκο να καλύψει ολόκληρη την αριστερή πλευρά.
Το δεύτερο σενάριο, το χαρακτηρίζουμε απομακρυσμένο καθώς αν ο Γκαγιέγο έχει μελετήσει το ΑΠΟΕΛ (που το έχει κάνει) θα γνωρίζει πολύ καλά ότι η δεξιά πλευρά των γαλαζοκιτρίνων με Τσεπάκ και Ντογκαλά είναι δυνατή και θα χρειαστούν οι επιστροφές τις οποίες ο Τσίκο… δεν της πολυέχει.
Πέραν από τους Κορέια και Κίκο, εκτός θα είναι και οι Κάργας, Μουσοντά, Γκερέρο και Αρτυματάς, ενώ αμφίβολος είναι ο Γουαρίς.
Αν παίξει ο Μακούν αριστερά στην άμυνα, τότε οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορρέα, Τιουνέ, Τεχέρα, Φερέιρα, Τσίκο, Γκασάμα και Καστέλ.

Χρίστος Χρίστου