Oι Μπακς συνεχίζουν να μην πείθουν διόλου με την εικόνα τους, αφού μετρούν 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς στο NBA, παρά το γεγονός πως απέλυσαν τον Έιντριαν Γκρίφιν και προσέλαβαν στη θέση του τον έμπειρο Ντοκ Ρίβερς.

Ένας παλαίμαχος NBAer, o Aντρές Νοτσιόνι, από την πλευρά του, επέρριψε μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση των «ελαφιών» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με σφοδρή κριτική μέσω social media.

Ο Αργεντινός, που υπήρξε συμπαίκτης του Γκρίφιν στους Σικάγο Μπουλς, αναφέρθηκε στον πρώην τεχνικό των Μπακς ως «μέντορα» και κατηγόρησε τον «Greek Freak» πως υπήρξε, μαζί με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο βασικός λόγος για την απόλυσή του, κάνοντας κακό στην ομάδα.

«Όσο περνά ο καιρός, όλα τα λούτρινα ζωάκια χάνουν τα μαλλιά τους. Ο Αντετοκούνμπο πάντα δούλευε πάνω στην άψογη φιγούρα του και στη συζήτηση ότι δεν υπάρχει κάτι όπως αποτυχία κ.λπ. Ωστόσο, για μένα, ο Γκρίφιν “σκοτώθηκε” από αυτόν, μαζί με τον Λίλαρντ. Γνώρισα τον Γκρίφιν στο Σικάγο. Ήταν μέντορας και τον θυμάμαι ως σπουδαίο τύπο. Ίσως ήταν πρωτάρης, είναι δυνατόν, αλλά τον “έφαγαν”. Και τώρα το Μιλγουόκι είναι ακόμη χειρότερο από πριν. Ποιος είναι υπεύθυνος;», έγραψε ο Νοτσιόνι στο twitter.