Ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Άντριου Γουίγκινς, θα κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω ενός άγνωστου προσωπικού θέματος, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη (29/02) ο Στιβ Κερ.

Ο Καναδός έχασε την αναμέτρηση των «πολεμιστών» απέναντι στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς«Τον θέλουμε εδώ μαζί μας, τον χρειαζόμαστε, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει», είπε ο Κερ, από την πλευρά του.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν, ο Γουίγκινς έχασε τους τελευταίους 25 αγώνες λόγω οικογενειακού ζητήματος, οι λεπτομέρειες του οποίου κρατήθηκαν κρυφές, αν και πιθανότατα ήταν κάτι σχετικό με τα προβλήματα υγείας του πατέρα του, Μίτσελ Γουίγκινς. Ο βετεράνος φόργουορντ επέστρεψε για την έναρξη των playoffs και έπαιξε σε κάθε παιχνίδι των Γουόριορς, έχοντας κατά μέσο όρο 16,7 πόντους ανά παιχνίδι κατά τη διάρκεια της postseason.

Φέτος, ο Γουίγκινς διανύει μάλλον τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, αφού έχει αγωνιστεί σε 51 αγώνες και μετράει 12,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο.