Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Βαλένθια και Σεβίλλη για την 25η αγωνιστική της La Liga, καθώς «κόλλησαν» στο 0-0. Κάπως έτσι, οι «Νυχτερίδες» έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν εξάδα, ενώ οι Ανδαλουσιανοί, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη τους φάση στο 87’, βρέθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Βαλένθια μπήκε καλά στο ματς και στο 2ο λεπτό απείλησε με τον Πέρεθ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Κανός δεν βρήκε στόχο. Στο 19’ο Νίλαντ είπε όχι στον Γιάρεμτσουκ. Οι  «Νυχτερίδες» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος  και στο 47ο λεπτό ο Κανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ της Σεβίλλης να μπλοκάρει, ενώ τρία λεπτά αργότερα o 33χρονος σταμάτησε για ακόμη μια φορά στην αναμέτρηση τον Γιάρεμτσουκ. Στο 84’ η Βαλένθια έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όμως το γυριστό του Γκονσάλες «έγλυψε» το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 87’ η Σεβίλλη απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκαγιά, Μοσκέρα, Ντιακαμπί, Φουλκιέ, Πεπέλου, Κανός(64’ Γκονσάλες), Γκιγιαμόν(86’ Μάρι), Πέρεθ, Ντούρο, Γιάρεμτσουκ(72’ Βάσκεθ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Μπαντέ, Νάβας(90+3’ Χουάνλου), Σάλας, Ακούνια(46’ Πεδρόσα), Ράμος, Σο(70’ Σούσο), Σουμαρέ, Τόρες(90+3’ Χάνιμπαλ), Εν Νεσίρι, Ρομέρο(86’ Βέιζ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ