Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τις διακρίσεις της ομάδας του στην γιορτή Αρίστων της ΕΑΚ και όχι μόνο.

Για τις βραβεύσεις της ΕΑΚ και την διάκριση του Άρη: «Έχει αλλάξει επίπεδο η ομάδα και αυτό φαίνεται. Είχαμε 4 παίκτες στην βασική ενδεκάδα. Πέρυσι είχαμε μόνο ένα βραβείο στην ΕΑΚ και ήταν του Κακόριν ο οποίος απουσίαζε. Για τα ατομικά βραβεία χαρήκαμε ιδιαίτερα κυρίως για τα παιδιά που δεν είναι στο προσκήνιο. Το συνολικό βραβείο αντανακλά τη δουλειά ολόκληρης της ομάδας».

Για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Είμαι σίγουρος πως αν κάποιος γνωρίσει τον Σπιλέφσκι από κοντά θα τον εκτιμήσει. Είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που έχει περάσει προς τα έξω. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Με αυτά που συμβαίνουν πίσω από τους πάγκους στην Κύπρο και εμείς τα θεωρούμε κακώς δεδομένα, για αυτόν είναι ανήκουστα. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει, είμαστε στο 2024».

Για τα 6 συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα: «Είναι το μεγαλύτερο σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα. Αποτελεί ρεκόρ. Πέρυσι είχαμε 5».

Για την εξέλιξη ορισμένων ποδοσφαιριστών και το επίτευγμα του Σπιλέφσκι: «Πέρυσι αυτό τον καιρό είχε συμπληρώσει ένα χρόνο στον Άρη και τον είχα ρωτήσει σε συνέντευξη ποιο είναι το μεγαλύτερο του επίτευγμα. Μου είπε πως αυτό ήταν η ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών. Με παραξένεψε αλλά βλέποντας την εξέλιξη που έχουν κάποιοι παίκτες, πράγματι αυτό είναι. Παραδείγματα οι Σάβο και Μοντνόρ. Η πολιτική μας δεν είναι να παίρνουμε μεγάλα ονόματα και να τους χρυσοπληρώνουμε».

Για το ματς με Καρμιώτισσα και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Η προσοχή μας είναι στο ματς με την Καρμιώτισσα. Δεν σκεφτόμαστε το ΑΠΟΕΛ. Η Καρμιώτισσα μας έχει στερήσει αρκετούς βαθμούς».