Ένα σενάριο που μπορεί να ταρακουνήσει πολύ τα… νερά του ΝΒΑ, το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Shams Charania. Ο έγκριτος δημοσιογράφος μίλησε για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν οι Γουόριορς μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ώστε αφενός δεν διατηρηθούν στον… αφρό και αφετέρου να μην «χαραμίσουν» τα καλά χρόνια του ηγέτη τους, Στεφ Κάρι.

Αυτή την στιγμή, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ παλεύει για μία θέση στα Play-In και γενικά τα τελευταία χρόνια δεν υπολογίζεται ως contender για το πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό, ο οργανισμός των «μαχητών» θέλει να κάνει μία κίνηση που θα προκαλέσει μεγάλο «κρότο» και θα τον βάλει πάλι σε θέση διεκδικητή. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Charania το επόμενο καλοκαίρι οι Γουόριορς αναμένεται να κινηθούν για την ανταλλαγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονο εφόσον και η ομάδα του Μιλγουόκι δεν καταφέρει να κάνει κάτι καλό τη φετινή σεζόν, οπότε και ο «Greek Freak» είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει την αλλαγή περιβάλλοντος. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τα «ελάφια», όπου προβλέπεται να εισπράξει ένα ποσό ύψους 48,8 εκατ. δολαρίων.

Στο μεταξύ, παραμονές του All Star Game κυκλοφόρησε και μία φήμη που ήθελε τους Γουόριορς να ασχολήθηκαν ακόμη και με την περίπτωση του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς.