Οι δηλώσεις του Ζοσέ Ντομίνγκες, βοηθού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Καρμιώτισσα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Τι είπε:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την Τρίτη που δεν έγινε το ματς μπέρδεψε λίγο την προετοιμασία μας αλλά η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά πετύχαμε το τέρμα. Σε μια αδράνεια ήρθε η ισοφάριση. Στην επανάληψη ο κόουτς Ρικάρντο έκανε κάποιες αλλαγές που ήταν πολύ εύστοχες. Οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν σημαντικό να σκοράρουμε νωρίς ακόμα περισσότερα τέρματα έτσι ώστε να προφυλάξουμε παίκτες, να δώσουμε παίκτες και να διαχειριστούμε το ρόστερ. Μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα γκολ. Θα είχαμε μία μέρα περισσότερη για ξεκούραση αλλά τώρα θα έχουμε μία μέρα λιγότερη. Οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ».
Για τους Σαρφό και Ζέφτε: «Ήταν ένα εσωτερικό ζήτημα. Από τη στιγμή που ήρθαν πίσω, είναι διαθέσιμοι. Συμβαίνουν αυτά. Είναι κανονικά μέλη της ομάδας και θα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».