Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη και ο Παναθηναϊκός AKTOR να είναι πλήρης στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας δοκιμασία με τη Ζάλγκιρις και θέλει οπωσδήποτε νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15), στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για την 26η αγωνιστική της EuroLeague, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν τη διακοπή της δράσης για τους αγώνες των Κυπέλλων, αλλά και για τα πρώτα προκριματικά παράθυρα του EuroBasket 2025. Ο Εργκίν Αταμάν ελπίζει πως θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του σε αυτό τον τον κρίσιμο αγώνα και όλα φαίνεται πως έτσι θα είναι τα πράγματα.

Ο Κώστας Σλούκας που ταλαιπωρούταν από θλάση στους προσαγωγούς και δεν έπαιξε στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά ματς με Μακάμπι, Αρμάνι και Ζάλγκιρις αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη (5/2, 17:15) για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ούτως ώστε να έχει και εκείνος ρυθμό για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.